Regisztráció 2023

Közös énekléssel erősítsük a magyarság összetartozását 2023-ban is!

Jelentkezésem elküldésével elfogadom a felhívás feltételeit.
Rendelkezem a szülők által aláírt nyilatkozattal, melyben hozzájárulnak, hogy gyermekük szerepelhet az általam feltöltött videón. Az esemény szervezői semmilyen személyi jogi felelősséget nem vállalnak!
Elfogadom, hogy a szervezők a beküldött adatokat (kivéve e-mail-cím) nyilvánosan kezeljék, a felvételeket szabadon felhasználják a YouTube- és a Facebook-oldalakon.
Hozzájárulok, hogy a szervezők az e-mail-címemet tájékoztató céllal felhasználják és értesítést küldjenek.

Teendők a regisztrációt követően:

  • Tanuljátok meg a Kézfogás című dalt. (A dal szövege, zenei alapjai és a Szarka Tamás által énekelt változat itt érhető el.)
  • 2023. június 2-án (pénteken) 11-kor énekeljétek el a Kézfogás című dalt intézményetekben vagy településetek emblematikus pontján, készítsetek videót, töltsétek fel a rendezvény hivatalos Facebook-eseményéhez a nap folyamán és osszátok meg saját közösségi oldalaitokon megjelölve Szarka Tamás oldalait. (facebook.com/szarkatamas.huinstagram.com/szarka.tamas/ , tiktok.com/@szarkatamas)
  • A diaszpórában élők az időeltolódás miatt természetesen a nekik megfelelő időpontban / napokban csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz.
  • A Kézfogás című dal eléneklésével ünnepeljük a Nemzeti Összetartozás Napját, de emlékezzünk a trianoni békeszerződésre is. A hazájuktól elszakított magyarokat az összetartozásba vetett hit tartja össze és ez egyben megmaradásuk záloga is. A külhoni magyarság megőrizte nyelvét, kultúráját, nemzetéhez való ragaszkodását. Mi hiszünk a magyarság jövőjében és ezért fontos, hogy egy közös énekléssel erősítsük a magyarság nemzeti összetartozását.

Szarka Tamás Kézfogás c. dala a szerző előadásában a You Tube-on itt hallgatható meg.

Az éneklésről készített videóikat két módon tudják közzétenni:

  1. A Facebook eseménynél (https://www.facebook.com/events/5769146243198772/) közvetlen feltölthetők a videók, mely felület a “beszélgetés” gombra kattintva érhető el, itt “bejegyzés az eseménynél” formájában van lehetőség azonnal közzétenni a videókat.
  2. YouTube link létrehozásával, szintén a Facebook eseménynél a “beszélgetés” gombra kattintva, a link bemásolásával jön létre a feltöltés.

Mindkét esetben előfordulhat, hogy bizonyos beállítások miatt adminisztrátori engedélyhez kötött a megjelenés, ezért rövid türelmüket kérjük, míg ez megtörténik.

Szervezők: Szarka Tamás Produkció
Felelős szervező: Csikmák Mónika