Regisztráció

Közös énekléssel erősítsük a magyarság nemzeti összetartozását a világban!

Ünnepeljük nemzeti összetartozásunk napját Szarka Tamás Kézfogás című dalának közös éneklésével!

A Nemzeti Összetartozás Napjára, 2021. június 4-ére a Kossuth-díjas, énekes, zenész, zeneszerző Szarka Tamás immár 3. alkalommal hívja közös éneklésre a világ magyarjait.

Először 2019-ben ezen a napon 11-kor Budapesten a Kossuth téren több mint hétezer gyerek részvételével énekelte el Szarka Tamás a Kézfogást, a magyar összetartozás himnuszát. Ezzel egyidőben pedig a határainkon innen és túl több száz településen szólt a dal. A hagyományteremtő szándékkal indított rendezvényünkről 2019-ben és 2020-ban is készítettünk összefoglaló kisfilmet, melyek a Kézfogás 2020 és 2019 címszó alatt tekinthetők meg.

Szarka Tamás Kézfogás című dala közös eléneklésével a Nemzeti Újrakezdés Évében, 2021. június 4-én ismét ünnepeljük meg összetartozásunk napját. A magyarokat az összetartozásba vetett hit tartja össze, és ez egyben megmaradásuk záloga is.

Csatlakozz felhívásunkhoz és regisztrálj! (Az eddig regisztráltak névsora az oldal alján olvasható)

Teendők a regisztrációt követően:

 1. Tanuljátok meg a Kézfogás című dalt. (A dal szövege, zenei alapjai és a Szarka Tamás által énekelt változat itt érhető el.)
 2. 2021. június 4-én 11-kor énekeljétek el a Kézfogás című dalt intézményetekben vagy településetek emblematikus pontján, készítsetek videót és töltsétek fel a rendezvény hivatalos Facebook-eseményéhez a nap folyamán.
  A diaszpórában élők az időeltolódás miatt természetesen a nekik megfelelő időpontban / napokban csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz.

Jelentkezésem elküldésével elfogadom a felhívás feltételeit.
Rendelkezem a szülők által aláírt nyilatkozattal, melyben hozzájárulnak, hogy gyermekük szerepelhet az általam feltöltött videón. Az esemény szervezői semmilyen személyi jogi felelősséget nem vállalnak!
Elfogadom, hogy a szervezők a beküldött adatokat (kivéve e-mail-cím) nyilvánosan kezeljék, a felvételeket szabadon felhasználják a YouTube- és a Facebook-oldalakon.
Hozzájárulok, hogy a szervezők az e-mail-címemet tájékoztató céllal felhasználják és értesítést küldjenek.

Szervezők: Szarka Tamás Produkció
Felelős szervező: Csikmák Mónika

2021 / Regisztráltak:

 1. Adácsi Óvoda és Mini Bölcsőde, Adács
 2. Kemény Zsigmond Elméleti Líceum, Szamosújvár
 3. Csetényi Óvoda és Mini Bölcsőde, Csetény
 4. Alsórákosi óvoda, Brassó megye, Románia
 5. Zsibongó Napköziotthon Csicsergő Tagóvoda, Székelyudvarhely, Románia
 6. Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola Mályi telephelye, Mályi
 7. Angyalkert Óvoda, Debrecen
 8. Nyírcsaholyi Benedek Elek Általános Iskola, Nyírcsaholy
 9. Kiskakas óvoda, Somorja