Regisztráció

Szarka Tamás Kézfogás című dala közös eléneklésével emlékezünk a 99 éve aláírt trianoni békeszerződésre, de kilenc éve ez nap a magyar nemzet összetartozásának ünnepe is.

A hazájuktól elszakított magyarokat az összetartozásba vetett hit tartja össze, és ez egyben megmaradásuk záloga is. A külhoni magyarság megőrizte nyelvét, kultúráját, nemzetéhez való ragaszkodását. Trianon terhét akkor tudjuk levetni magunkról, ha hiszünk a magyarság jövőjében, ezért fontos, hogy egy közös énekléssel erősítsük a magyarság nemzeti összetartozását a fiatalok körében.

Csatlakozz felhívásunkhoz és regisztrálj!

Teendők a regisztrációt követően:

  1. Tanuljátok meg a Kézfogás című dalt. (A dal szövege, zenei alapjai és a Szarka Tamás által énekelt változat itt érhető el.)
  2. 2019. június 4-én 11-kor énekeljétek el a Kézfogás című dalt intézményetekben vagy településetek emblematikus pontján, készítsetek videót és töltsétek fel a rendezvény hivatalos Facebook-eseményéhez a nap folyamán.

Jelentkezésem elküldésével elfogadom a felhívás feltételeit.
Rendelkezem a szülők által aláírt nyilatkozattal, melyben hozzájárulnak, hogy gyermekük szerepelhet az általam feltöltött videón. Az esemény szervezői semmilyen személyi jogi felelősséget nem vállalnak!
Elfogadom, hogy a szervezők a beküldött adatokat (kivéve e-mail-cím) nyilvánosan kezeljék, a felvételeket szabadon felhasználják a YouTube- és a Facebook-oldalakon.
Hozzájárulok, hogy a szervezők az e-mail-címemet tájékoztató céllal felhasználják és értesítést küldjenek.

Szervezők: Szarka Tamás Produkció
Felelős szervező: Csikmák Mónika