Regisztráció

Közös éneklésre és táncolásra hívja Szarka Tamás a világ magyarságát 2024-ben is!

Ünnepeljük nemzeti összetartozásunkat Szarka Tamás Kézfogás című dalának közös éneklésével és tánccal 2024. június 4-én 11-kor!

  Jelentkezésem elküldésével elfogadom a felhívás feltételeit.
  Rendelkezem a szülők által aláírt nyilatkozattal, melyben hozzájárulnak, hogy gyermekük szerepelhet az általam feltöltött videón. Az esemény szervezői semmilyen személyi jogi felelősséget nem vállalnak!
  Elfogadom, hogy a szervezők a beküldött adatokat (kivéve e-mail-cím) nyilvánosan kezeljék, a felvételeket szabadon felhasználják a YouTube- és a Facebook-oldalakon.
  Hozzájárulok, hogy a szervezők az e-mail-címemet tájékoztató céllal felhasználják és értesítést küldjenek.

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.

  Felhívás:

  2024-ben már 6. alkalommal kerül megrendezésre Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző kezdeményezése, mely sikerességét már bizonyította.

  2023-ban több mint százhatvanezren énekeltük egyidőben a Kézfogást: https://youtu.be/DIe2yQVgyvE
  Minden magyar számára rendkívül felemelő és erőt adó.

  Természetesen ezt a közös éneklést 2024-ben is folytatjuk és tánccal is belehet kapcsolódni.

  Csatlakozzanak felhívásunkhoz és regisztráljanak: https://kezfogas.eu/regisztracio/

  A Kézfogás című szerzemény már évek óta létezett, mire berobbant a köztudatba, és elkezdték a nemzeti összetartozás himnuszaként emlegetni. 2019 óta pedig minden esztendőben több tízezren adják elő együtt egy időben a Kárpát-medencében és világszerte a nemzeti összetartozás napja alkalmából.

  1. Első alkalom 2019.: https://youtu.be/kzalcg5V4OY
  2. Második alkalom 2020.: https://youtu.be/tnaxLdU2tK0
  3. Harmadik alkalom 2021.https://www.youtube.com/watch?v=sTKYVbJZbcI
  4. Negyedik alkalom 2022.: https://youtu.be/l_mXf6FHjCM
  5. Ötödik alkalom 2023.: https://youtu.be/DIe2yQVgyvE

  Az év legnagyobb összmagyar kulturális eseménye volt. 570 intézmény kapcsolódott be. Több mint 160 ezren énekelték együtt Kárpát-medence szerte Szarka Tamás Kézfogás című dalát a nemzeti összetartozásunk alkalmából.

  A Kézfogás című dal eléneklésével és tánccal ünnepeljük a Nemzeti Összetartozás Napját. A hazájuktól elszakított magyarokat az összetartozásba vetett hit tartja össze és ez egyben megmaradásuk záloga is. A külhoni magyarság megőrizte nyelvét, kultúráját, nemzetéhez való ragaszkodását. Mi hiszünk a magyarság jövőjében és ezért fontos, hogy határoinkon innen és túl közös énekléssel és tánccal erősítsük a magyarság nemzeti összetartozását.

  Teendők a regisztrációt követően:

  • Tanuljátok meg a Kézfogás című dalt, vagy gyakoroljátok be a dalra készített koreográfiát, vagy készítsetek saját koreográfiát (A dal szövege, zenei alapok, koreográfiák és a Szarka Tamás által énekelt változatok itt érhető el.)
  • 2024. június 4-én 11-kor énekeljétek el a Kézfogás című dalt, vagy táncoljatok a Kézfogás című dalra intézményetekben vagy településetek emblematikus pontján, készítsetek videót, töltsétek fel a rendezvény hivatalos Facebook-eseményéhez (ennek elérhetőségét 2024 elején tesszük fel) a nap folyamán és osszátok meg saját közösségi oldalaitokon megjelölve Szarka Tamás oldalait. (facebook.com/szarkatamas.huinstagram.com/szarka.tamas/ , tiktok.com/@szarkatamas)
  • A diaszpórában élők az időeltolódás miatt természetesen a nekik megfelelő időpontban / napokban csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz.

  Szarka Tamás Kézfogás c. dala a szerző előadásában a You Tube-on itt hallgatható meg:

  Az elkészített videóikat két módon tudják közzétenni:

  1. A Facebook eseménynél közvetlen feltölthetők a videók, mely felület a “beszélgetés” gombra kattintva érhető el, itt “bejegyzés az eseménynél” formájában van lehetőség azonnal közzétenni a videókat.
  2. YouTube link létrehozásával, szintén a Facebook eseménynél a “beszélgetés” gombra kattintva, a link bemásolásával jön létre a feltöltés.

  Mindkét esetben előfordulhat, hogy bizonyos beállítások miatt adminisztrátori engedélyhez kötött a megjelenés, ezért rövid türelmüket kérjük, míg ez megtörténik.

  Szervezők: Szarka Tamás Produkció
  Felelős szervező: Csikmák Mónika